perjantai 9. tammikuuta 2015

Tervetuloa!

Tervetuloa lukemaan blogiamme ja lämpöisiä terveisiä Thaimaan auringon alta!

Täällä päässä kirjoittelee Anu ja Ville, kolmannen vuoden restonomiopiskelijat Kainuusta. Olemme Phukettissa noin kolme ja puoli kuukautta työharjoittelussa ja harjoittelun aikana testaamme ja kirjoitamme tänne blogiin vesiaktiviteeteistä kyseisessä lomakohteessa. Tarkoituksenamme on tuoda esille omia rehellisiä kokemuksia Phuketin vesiaktiviteettitarjonnasta ja esitellä erilaisia vaihtoehtoja niistä.

Tämä blogi kuuluu meidän yhteiseen opinnäytetyöhömme ja olemmekin jo ennen tätä blogin tekoa tehneet paljon taustatyötä.

Toivottavasti tästä meidän oppaasta on hyötyä niille, jotka etsivät ajankohtaista tietoa Phuketin vesiaktiviteeteistä. Meidän mielestämme rehelliset, omat mielipiteet ja kokemukset ovat usein todella hyödyllisiä tuotetta ja paikkaa valitessa.

Olemme koonneet hieman tietoa tähän blogiin jo etukäteen lukijoita helpottamaan, mutta varmasti sisältö kehittyy, meidän tietämyksen lisääntyessä ja muuttuessa, kun olemme itse kohteeseen tutustuneet paremmin. Lisäksi ulkoasu tulee mahdollisesti muuttumaan bloggauksen edetessä ja kokemuksen kasvaessa.

Te lukijat olette vapaita kommentoimaan ja antamaan omia mielipiteitänne ja kokemuksianne myöskin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti